Welkom bij Woondecoratie Valkenswaard

Of je nu op zoek bent naar een slijtvaste vloer met uitstraling, naar trendy houten jaloezieën of je zoekt juist nog naar inspiratie: bij Woondecoratie Valkenswaard ben je aan het juiste adres. In deze professionele woonwinkel heb je een ruime keuze uit betaalbare kwaliteitsmerken vloeren en raambekleding. De eigenaren Ronald en Anja verwelkomen je persoonlijk in hun winkel en nemen nog echt de tijd om samen met jou te zoeken naar de perfecte vloer of raamdecoratie.

Ons assortiment

 

Kiezen gaat vanzelf

Bij Woondecoratie Valkenswaard begrijpen we hoe lastig het kan zijn om de juiste keuze te maken. Dus helpen we je met een breed assortiment, grote stalen en deskundig advies. Als je de materialen en stoffen zelf kunt zien en voelen gaat kiezen vanzelf. Heb je je keuze gemaakt? Dan komen we persoonlijk bij je langs om gratis in te meten.  Met vakkundige stoffeerders garanderen we onze klanten het beste eindresultaat.

We zien je graag in onze winkel aan de Van Linschotenstraat 4a in Valkenswaard. Makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Bergeijk en omstreken en gratis parkeren voor de deur. De koffie staat voor je klaar. 

 

Waarom Woondecoratie Valkenswaard:

  •   Deskundig advies
  •   Gunstig geprijsd
  •   Breed assortiment aanwezig
  •   Gratis inmeten
  •   Gratis parkeren