Onze service

Bij Woondecoratie Valkenswaard staat de klant centraal. In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment vloeren en raambekleding. Natuurlijk helpen we je met kiezen. Door deskundig advies en uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende interieurproducten maak je de beste keuze. Woondecoratie Valkenswaard is CBW-erkend en dus ben je verzekerd van o.a. een goede productgarantie en duidelijke afspraken over (aan)betalen, levertijd en vervoer.

Werken met de beste vakmensen

Als je werkt met kwaliteitsmerken dan wil je ook dat deze door professionals gemaakt en geleverd worden. Woondecoratie Valkenswaard heeft een vast team van vakmensen. Op het gebied van advies maar ook daarna. In ons naaiatelier maken we je aankoop precies naar jouw wens. Ook onze stoffeerders werken met oog voor detail. Alles om te zorgen dat het totaalplaatje klopt en jij kunt genieten van een prachtig interieur.

Zorgen dat het past

Vloeren en raambekleding leveren op maat dat vraagt om precisiewerk. Woondecoratie Valkenswaard komt de maten persoonlijk bij je thuis opnemen. Dat kan ook in de avonduren. Ook ontvang je voor aankoop een vrijblijvende offerte. Deze is gebaseerd op de exacte maatvoering. Na akkoord op de offerte wordt volgens een strakke planning gewerkt. Van begin tot eindresultaat.

Je bent welkom bij Woondecoratie Valkenswaard.